top of page

Politica GDPR

gdpr-limba-romana.jpg

Stimati vizitatori ai siteului tpd-consulting.ro,

Pentru S.C. TPD Consulting Development S.R.L. protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă.

Datele sunt colectate în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi cea mai buna experiență în relația cu S.C. TPD Consulting Development S.R.L..

De aceea, datele dumneavoastră este necesar să fie actualizate în permanență. Aveți posibilitatea să interveniți oricând în ce privește acuratețea și utilizarea datelor. Va rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră în relația cu S.C. TPD Consulting Development S.R.L. și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, echitate și transparență, cu asigurarea securității adecvate a datelor, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Personalul S.C. TPD Consulting Development S.R.L. respectă cu strictețe cerințele legale în privinta protecției datelor si are grijă ca toate operațiunile de prelucrare să fie realizate numai în interesul dumneavoastră.

Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebari cu privire la protecția datelor la modul în care ele sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în relația cu  S.C. TPD Consulting Development S.R.L..

bottom of page