top of page

Despre TPD Consulting Development

   Domeniul principal de activitate al societății este reprezentat de lucrări speciale de pardosire și placare a pereților cu materiale și soluții de înaltă calitate.
   TPD Consulting Development vă oferă următoarele servicii: furnizarea de soluții tehnice, consultanță în alegerea sistemului de pardosire, în funcție de cerințele și condițiile fiecărui client, servicii de punere în operă cu personal calificat,  distribuție de pardoseli și materiale auxiliare, precum: covoare PVC antibateriene de trafic intens, covoare PVC sport, linoleum natural, mochete profesionale, parchet, rășini epoxidice, amorse epoxidice, adezivi, șape autonivelante și accesorii (plinte, profile, protecții de pereți, mână curentă, etc.), tapet PVC.
   Dacă vă aflați în situația de a amenaja un spațiu nou construit sau doriți să reamenajați spații existente pentru a vă crea un mediu curat, sănătos și corespunzător din punct de vedere al standardelor din domeniile calității și sănătății, vă rugăm să ne contactați pe e-mail, la adresa: office[at]tpd-consuting.ro, sau telefonic la numărul: +40 744 405 038, pentru a vă oferi toate detaliile necesare și o ofertă personalizată.

Politica GDPR

   Stimați vizitatori ai site-ului  www.tpd-consulting.ro,

   Pentru S.C. TPD Consulting Development S.R.L. protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă. Datele sunt colectate în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu S.C. TPD Consulting Development  S.R.L..
   De aceea, datele dumneavoastră trebuie să fie actualizate în permanență. Aveți posibilitatea să interveniți oricând, în ce privește acuratețea și utilizarea datelor.
   Va rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.
   Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră în relația cu S.C. TPD Consulting Development S.R.L. și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, echitate și transparență, cu asigurarea securității adecvate a datelor, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.
   Personalul S.C. TPD Consulting Development S.R.L. respectă cu strictețe cerințele legale în privinta protecției datelor si are grijă ca toate operațiunile de prelucrare să fie realizate numai în interesul dumneavoastră.
   Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebări cu privire la protecția datelor la modul în care ele sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în relația cu S.C. TPD Consulting Development S.R.L..
 

bottom of page